Samarbejdspartnere

Keld Lund Jensen - redaktør og forlægger

KELD LUND JENSEN har mere end 30 års erfaring fra forlagsbranchen. Forlagsredaktør på bl.a. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, chefstillinger på Teknisk Forlag, Munksgaard, Akademisk Forlag, Børsens Forlag, Lademann og selvstændig forlægger i Documentas. Herudover chefredaktør for branchebladet BogMarkedet.

I dag udvikler og redigerer han udgivelser for flere forlag og har netop stiftet ebogforlaget Bog2.

Signe Schmidt Jørgensen - grafisk designer

SIGNE SCHMIDT JØRGENSEN har eget firma ved navn Design Deluxe. Her laver Signe alt fra covers og publikationer for forlag til magasinlayout, logodesign og visuelle identiteter for reklamebureauer, offentlige virksomheder og private kunder. Hun arbejder tæt sammen med kunden for at finde frem til det helt rigtige grafiske udtryk og nyder den work in process, der ligger i det. Signe brænder for det kreative og finder inspiration i alt fra magasiner, kunstudstillinger til streetart i gadebilledet.

Anette Damgaard - fotograf

ANETTE DAMGAARD er indehaver af Blitz Foto. Hun fotograferer mennesker – i alle afskygninger og i alle sammenhænge. Anettes kunstneriske frihed giver udtryksfulde fotografier, der prenter sig ind på nethinden. For Forlaget Ella har Anette primært taget forfatterfotos og reklamefotos – alle i højeste faglige og kunstneriske kvalitet.