Bøger

Recepten på lykke 2.0

 

billede af bogens forside - med link til prologen som pdf
 
Forlaget får mange kontakter på denne udgivelse og har derfor udlagt bogbestillinger til landets boghandlere.
 
Recepten på lykke 2.0 er på 388 sider og udgives fra Forlaget Ella den 18. februar, 2021. Vejledende udsalgspris 279,95 kr. Bogen kan købes i landets boghandlere og internetboghandlere – du kan tjekke prisen på Pricerunner.
 
E-bog og lydbog udgives fra Lindhardt og Ringhof.
 
Hent bogens prolog ved at klikke på billedet af bogen herover.
 
 
 
Her får du en beskrivelse af Recepten på lykke 2.0:
 
Bogen, du holder i hånden netop nu, handler om at få endnu mere glæde, lykke og trivsel i dit liv. Med afsæt i ny og essentiel viden vendes spørgsmålene: Findes der en recept på lykke og trivsel, og hvad består den i givet fald af? Er recepten en anden i krisetider med usikkerhed, fortvivlelse og frygt end i tider med indre ro og samfundsmæssig stabilitet? 
 
De korte svar på disse spørgsmål er: Ja, der findes en recept på lykke og trivsel – om end denne recept er unik for hver enkelt af os og hurtigt kan ændre sig over tid, præcis som det er tilfældet med vores levevilkår og livsbetingelser. Og ja, recepten er en anden i krisetider, hvor det kan være svært at få fod på livet. Det er baggrunden for, at denne bog har fået titlen RECEPTEN PÅ LYKKE 2.0 – for det er tid til at forstå og leve i verden på nye måder.
 
Til pressen
 
For interviews kan forfatteren kontaktes direkte på tlf. 22116997 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
 
 
 

 

  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788799853229
  • Udgivet: 18.2.2021
  • Redaktion: -
  • Grafisk tilrettelægning: -
  • Omslag: -